На Дніпропетровщині спіймали серійного крадія (відео)

Поліцейські Павлограда викрили серійного крадія, причетного до понад 20 злочинів. Чоловік зламував двері або підбирав ключ до торгівельних закладів, не обладнаних сигналізацією та камерами відеоспостереження, звідки викрадав техніку та електроінструменти.

З грудня 2022 року до поліції Павлограда почали надходити повідомлення про крадіжки з крамниць. Кожен злочин задокументувала слідчо-оперативна група Павлоградського районного відділу поліції. Поліцейські карного розшуку Павлоградського районного відділу поліції проаналізували характер та спосіб вчинення крадіжок та встановили, що до злочину причетний 37-річний житель іншої області. До кожної крадіжки чоловік ретельно готувався, перевіряв наявність охоронної сигналізації та камер відеоспостереження. Потім вночі приходив до магазину, підбирав ключ або зламував двері, та потрапляв до торгівельних закладів. Заволодівши товаром, тікав з місця злочину.

3 квітня за місцем мешкання фігуранта поліцейські провели санкціонований судом обшук. Під час слідчих дій були виявлені викрадені речі: мобільні телефони, флеш-носії, будівельні електроінструменти, електротовари, слюсарні інструменти та інші.

5 квітня слідчі за узгодженням з Павлоградською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 185 ( крадіжка) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці встановлюють причетність підозрюваного до аналогічних злочинів, скоєних на території Павлограда та Павлоградського району.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *