Під Кам’янським затримали міжнародного злочинця

У Кам’янському районі поліцейські затримали 27- річного чоловіка, який перебував у міжнародному розшуку за пограбування.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції області.

Понад п`ять років підозрюваний переховувався від органів досудового розслідування, виїхавши до тимчасово окупованого Криму та інших держав.

Встановлено, що у травні 2017 року під час сварки фігурант вдарив потерпілого та забрав у нього дорогий мобільний телефон, після чого втік з місця події. За даним фактом слідчим було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Поліцейські Кам’янського встановили злодія та повідомили йому про підозру. Аби уникнути покарання, раніше судимий чоловік втік до тимчасово окупованої території Криму, а звідти переїжджав з однієї держави до іншої.

У квітні оперативники Кам’янського РУП з використанням можливостей сектору кримінального аналізу встановили, що фігурант повернувся в Україну. Провівши ряд оперативних заходів поліцейські затримали підозрюваного у Кам’янському районі та доставили до органу досудового розслідування. 6 квітня чоловіку обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *