Categories: Події

У Кам’янському донька знущалася з рідного батька: що вирішив суд

Майже рік рідна донька на очах у своїх дітей ображала батька. Причиною стала маленька квартира, де жінка з чотирма дітьми не змогла порозумітися з власними батьками.

Заводський районний суд розглянув справу відносно мешканки Кам’янського у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ст. 126-1 КК України (домашнє насильство). В матеріалі справи зазначається, що жінка в період часу з 6 грудня 2021 року по 13 жовтня 2022 року систематично ображала батька, з яким проживала в одній квартирі.

Це були словесні образи, погрози, нецензурна лайка. Причому, батько неодноразово звертався в поліцію із заявами на власну доньку. Так, жінку 5 разів притягували до адміністративної відповідальності за домашнє насильство. Вона навіть 4 рази сплатила по 170 (!) гривень штрафу та відробила 40 годин громадських робіт. Мабуть, такі серйозні покарання не змусили жінку стати на шлях виправлення.

Тому в жовтні минулого року в присутності своїх дітей, вона знову почала висловлюватися нецензурною лайкою на адресу свого батька. Такі вчинки викликали в чоловіка стрес і психологічні розлади.

Про жінку відомо, що вона незаміжня, має на утриманні чотирьох неповнолітніх дітей, раніше несудима. Суду вона пояснила, що разом з батьками та чотирма дітьми проживає в двокімнатній квартирі. Вона з дітьми мешкає в одній кімнаті, а батько з матір’ю в іншій. Через брак місця в них постійно виникають побутові сварки, під час яких під «гарячу руку» потрапляє саме батько. Свою вину жінка визнала повністю та щиро розкаїлася у скоєному. Також зазначила, що працює, відкладає гроші, і планує орендувати для себе та дітей інше житло, аби більше не конфліктувати з рідними  та мати вільний простір.

Суд постановив призначити обвинувачуваній покарання у виді 1 року позбавлення волі та змінив своє рішення на користь іспитового строку на 1 рік.

Олена

Recent Posts

На Дніпропетровщині загорілась господарча споруда

18 травня, о 18:29, на вулиці Данила Галицького села Данилівка Криворізького  району, виникла пожежа. По…

1 годину ago

У Дніпрі чоловік побився з військовослужбовцями

15 травня у соціальних мережах розповсюджувалися кадри з бійкою. У відео чоловік побився з військовослужбовцями.…

2 години ago

У Кам’янському пасажирський потяг на смерть збив чоловіка

17 травня у Кам’янському на перегоні “Запоріжжя-Камянське-Сухачівка” чоловіка збив потяг. Поїзд рухався за маршрутом “Ужгород…

2 години ago

Ворог знову обстрілював Дніпропетровщину

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Від вечора агресор тричі гатив по Нікопольщині. Під…

2 години ago

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі та став першим абсолютним чемпіоном світу

Про це повідомив мер  міста Андрій Білоусов. "Ніч на території міста минула спокійно – без…

2 години ago

На Дніпропетровщині 43 жінки отримали звання Мати-героїня

У Дніпропетровській області 43 жінкам присвоїли звання Мати-героїня. У Дніпрі 17 травня 43 жінкам з…

3 години ago