Кубок з волейболу залишився у Кам’янському – фото

Сьогодні у Кам’янському закінчився Всеукраїнський турнір з волейболу серед ветеранів та переселенців «разом до перемоги».

Нагадаємо, у турнірі взяли участь 10 команд із різних міст України, у тому числі й дві команди з Кам’янського. У матчі за 3 місце зійшлися команди «Патріот» (Дніпро) та «Скіф» (Першотравенськ). У запеклій боротьбі з рахунком 2:1 перемоги здобули дніпряни.

У фінал пройшли команди «Паляниця» (Кам’янське) та «Вікторія» (Харків). Багато хто прогнозував перемогу харків’янам, у складі яких грали кілька майстрів спорту. Однак господарі майданчика виглядали набагато кращими і здобули переконливу перемогу 2:0.

скрин

Нагороди переможцям та призерам турніру вручали представники ГО «Бджола»: голова Кам’янської районної ради Максим Чехута та керівник Управління молоді та спорту Кам’янської міськради Едуард Коряк. Вони привітали всіх з Вербною неділею, подякували командам за участь та побажали подальших успіхів у спорті.

скрин

скрин

– Висловлюємо величезну подяку воїнам української армії за те, що у нас є можливість проводити такі турніри, а також дякуємо міській владі Кам’янського та особисто меру Андрію Білоусову не лише за допомогу в організації цього турніру, а й постійну увагу до розвитку спорту, – сказав Максим Чехута.

– Дуже приємно, що Всеукраїнські турніри стають постійними у Кам’янському, наше місто стає одним із спортивних центрів країни. У наших найближчих планах – проведення Всеукраїнського турніру з волейболу серед дівчат, його призначено на травень цього року, – сказав Едуард Коряк.

скрин

скрин

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *