В Південному районі Кам’янського почалося святкування Дня захисту дитини – свята мрій, сподівань та казкової краси

Дуже приємно в День захисту дітей відвідувати самих маленьких мешканців державних закладів, а саме тих, хто виховується у КЗ «Кам’янський спеціалізований будинок дитини». Малята та їх вихователі, як завжди приготували святкову програму для гостей, яка не залишила байдужими ні одне доросле серце.
Вихованці ДДЗ № 12 «Сонечко» дійсно відповідали своїй назві. Незважаючи на свої особливості, подарували всім присутнім дійсно прекрасне сонячне свято.
Спортивні здобутки учнів КЗ НВК «Гармонія», як завжди викликали захват та дійсну насолоду від побаченого. Спортивний серпантин «Острів скарбів» подарував прекрасні хвилини бадьорості та гарного настрою.
Почесні гості: голова адміністрації Південного району Колісніченко С.С., депутат міської ради, голова правління ПАТ «ДНІПРОАЗОТ» Сідоров С.Л., депутат міської ради Левченко Т.В., служба у справах дітей Південного району приготували дітям подарунки: солодощі, іграшки, набори для творчості, спортивне приладдя, та висловили велику подяку всім хто причетний до виховання дітей, яким там бракує тепла та любові в своїх родинах.
Піднесений настрій від заходів присвячених найголовнішому дитячому святу отримали як діти, так і дорослі.
Чекаємо маленьких мешканців району 01.06.2018 о 09.30 в парку «Хіміків», де відбудеться концертно – розважальна програма до Дня захисту дитини.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *