Дмитро Шуров напише музику для візитівок Євробачення 2023

Український музикант Дмитро Шуров стане саундпродюсером Євробачення 2023. Він відповідатиме за музичний супровід візитівок конкурсу. Цього року для створення роликів будуть використані передові технології.

Так, на Євробаченні 2023 покажуть 111 візитівок із країн, які беруть участь у конкурсі. Чимало роликів буде присвячено локаціям України та Великої Британії. Музику для них напише Дмитро Шуров, також відомий під псевдонімом Pianoбой.

– Ці візитівки – наймузичніша та найвідповідальніша робота для композитора на шоу і найцікавіша особисто для мене. Мені важливо, щоб Україна була максимально якісно представлена – це стосується сцени, відеоряду та музичного оформлення. Для цього британський продакшн знімає відео, для яких я створюю музику, поєднуючи атмосферу України та Великої Британії. Це складний процес, але навіть у найтривожніші часи ми повинні відчувати світло і мати надію, – заявив Шуров.

Для знімання візитівок будуть використовуватися дрони з камерами, кут огляду яких сягає 360 градусів. У кожному ролику покажуть по три локації країни, яку артист або колектив представлятиме на головній сцені в Ліверпулі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *