На Дніпропетровщині поліцейські затримали серійного крадія

У Новомосковському районі поліцейські затримали чоловіка, на рахунку якого три крадіжки з приватних будинків.

Поліцейські встановили, що протягом місяця 23-річний зловмисник обікрав три домоволодіння – він проникав на приватну територію, розбивав скло у вікнах будинків та забирав з будинків все, що мало будь-яку цінність.

Під час розшукових заходів поліцейські відділу кримінальної поліції Новомосковського районного відділу поліції встановили, що до злочинної діяльності причетний 23- річний житель Дніпропетровської області. Правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та вилучили частину викраденого майна.

11 квітня за процесуального керівництва Новомосковської окружної прокуратури чоловіку повідомили про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням в житло). Санкція статті в умовах воєнного стану передбачає покарання у виді позбавлення строк від п’яти до восьми років.

На теперішній час вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі правоохоронці встановлюють причетність чоловіка до інших крадіжок, скоєних на території міста Новомосковська та району. Триває слідство.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *