Вітаю з Днем захисту дітей!

В перший літній день щороку спільнота відзначає Міжнародний день захисту дітей – свято прекрасної життєвої пори в житті кожної людини.
В дитинстві відбувається знайомство із навколишнім світом, формуються особистісні якості майбутнього громадянина. А ще це – дивовижний час багатьох відкриттів,спілкування,добрих друзів та радісних днів. Дитячі роки, незабутні, болишаються в нашому серці на все життя.
В дітях ми прагнемо бачити здійснення та втілення наших мрій і сподівань, бо неодмінно знаємо, що саме вони продовжать нашу справу та найкращі прагнення, став гордістю України!
Захисті виховання, турбота про дітей – ніколи не втратять своєї актуальності. Діти – майбутня перспектива процвітання України! Забезпечення та дотримання прав дітей – життєва необхідність сучасного суспільства та один з важливих напрямків внутрішньої політики держави.
В наших силах створити гідні умови для життя і розвитку підростаючого покоління та щасливого дитинства. Ми прагнемо, аби наші діти не бачили жахів війни, навчалися, жили та працювали в мирній Україні!
Бажаю вам, дорогі діти, рости здоровими та щасливими, веселими, завжди мати розуміння з боку наставників і батьків!
Нехай здійсняться ваші мрії та задуми! Миру, любові та благополуччя кожній родині!
Голова Кам`янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *