Categories: Події

Житель Дніпропетровщини обікрав ювелірний магазин у Львові

У лютому 19-річний мешканець Дніпропетровської області викрав золоте кольє вартістю понад 75 тисяч гривень із ювелірної крамниці у Львові. Нещодавно пройшов суд у цій справі.

Хлопцеві загрожувало до десяти років ув’язнення. Про це пише “Дніпро Оперативний”, посилаючись на матеріали судового реєстру України.

Житель Дніпропетровської області розкаявся у скоєному та попросив пом’якшити покарання.

Господиня магазину не прийшла на судове засідання, проте подала заяву, в якій наголосила, що не має до обвинуваченого претензій та просила закрити кримінальне провадження.

Відомо, що хлопця звинувачували за ч.2 ст.15 – ч.4 ст.186 КК України (грабіж). Відповідно йому загрожувало позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Суд розглядав пом’якшувальні обставини під час розгляду справи. Підсудний повністю визнав свою провину, раніше він не притягувався до кримінальної відповідальності, активно сприяв розкриттю правопорушення, на обліку у лікаря психіатра та нарколога не перебуває, має місце проживання, за яким характеризується позитивно. Крім того, суд врахував, що скоєний злочин не є злочином насильницького характеру, корупційним злочином чи злочином, спрямованим на повалення державного устрою. Отже, суд вирішив перейти до м’якшого покарання.

Галицький районний суд Львова засудив мешканця Дніпропетровської області до 5 років позбавлення волі. Однак на підставі ст.75 КК України грабіжника звільнили від призначеного покарання у вигляді позбавлення волі та призначили йому три роки випробувального строку. Протягом цього часу засуджений повинен періодично бути для реєстрації до уповноваженого органу та повідомляти про зміну свого місця проживання, роботи чи навчання.

Margaret

Recent Posts

У Кам’янському сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, вручили стипендії (відео)

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. Щорічно у Кам’янському призначається стипендія виконавчого комітету міської…

2 години ago

Кам’янчанок запрошують для участі в освітній програмі “Зростай 2.0”

Департамент муніципальних послуг та регуляторної політики Кам’янської міської ради інформує, що в рамках проєкту Good…

5 години ago

Кам’янське втратило захисника

Сумну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "11 вересня внаслідок ворожого обстрілу, виявивши стійкість та мужність…

6 години ago

Кам’янські спортсмени стали призерами чемпіонату Європи з кіокушин-кан карате

7 та 8 вересня в Румунії пройшов Чемпіонат Європи з кіокушин-кан карате OPEN KYOKUSHIN-KAN EUROPEAN…

6 години ago

Кам’янське долучиться до Всесвітнього дня прибирання

20 вересня Кам’янське, як і вся Україна, традиційно долучиться до всесвітнього дня прибирання. Основна мета – формування…

6 години ago

У День міста в Кам’янському народився один малюк

Породіллю привітав міський голова Андрій Білоусов. "Щороку вітаємо матусь, які народили немовлят у День міста.…

7 години ago