У Кам’янському триває весняне прибирання

Незважаючи на негоду, органи самоорганізації населення Кам’янського продовжують активно долучатись до весняного впорядкування територій міста.
Так, протягом тижня, мешканці квартального комітету №4 Південного району, так званої «6-ої Сотні» (керівник ОСН Біленко А.І.), небайдужі місцеві жителі та люди, які змушені були покинути свої домівки через війну і знайшли прихисток в нашій громаді, з ентузіазмом долучилися до прибирання.
Учасники толоки прибрали територію від випадкового сміття, зібрали та вивезли змету під бордюрним каменем, побілили бордюрт, облаштували клумби та прибирали на дитячому майданчику.
Квартальним комітетом №10 Південного району (керівник ОСН Друзь В.І.), проведено роботи з прибирання сміття, обрізки порослі, гілок дерев на зеленій зоні вздовж тротуару та на дитячому майданчику по вул. Гетьмана Дорошенка.
Мешканцями квартального комітету №11 Південного району (керівник ОСН Ворона О.М.) організовано роботи по прибиранню стихійного звалища по провулку Івана Котляревського, 7-1.
Квартальним комітетом №10 Заводського району (керівник ОСН Закаблук Т.М.) проведено толоку по прибиранню прилеглих територій біля покинутих та занедбаних будинків по пров. Кільцевому, вул. Кільцевій.
За участю Лівобережного територіального комітету (керівник Козаченко Т.В.) та мешканців будинку №18А по просп. Наддніпрянський (ОСББ «Мрія 2018») проведено роботи з облаштування клумб, висадки квітів.
Завдяки наполегливій праці мешканців 2-го мікрорайону Лівобережжя (керівник Солоненко Л.Г.), здійснено комплекс заходів по приведенню до належного санітарного стану прибудинкових територій багатоквартирних будинків: прибрано випадкове сміття, пофарбовано лавки для сидіння, елементи дитячого майданчика та клумб, висаджено кущі.
Відділ з питань діяльності органів самоорганізації населення та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міської ради висловлює щиру подяку за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в проведенні заходів з прибирання усім, хто не залишився байдужим до цієї доброї та суспільно-корисної справи, хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *