Агар-агар – це швидко застигаючий рослинний загусник. Але якщо ви звикли використовувати желатин, сміливо готуйте десерт з ним, дотримуючись інструкцій. Десерт «Пташине молоко» — дуже просте і, що найголовніше, швидке частування. Тому, якщо вам раптом захотілося чогось солоденького, наші ласощі вас виручать.
Складові
Сметана 400 г, Цукор 100 г, Агар-агар 1 ч. л., Чорний шоколад 100 г, Кокосова стружка 30 г.
Приготування
Змішайте 350 г сметани із цукром і агар-агаром. Збийте масу міксером до розчинення інгредієнтів. Потім розлийте сметанну суміш у креманки на 2/3 і відправте в холодильник на 20 хвилин.
У цей час змішайте розламаний шоколад із 50 г сметани і поставте на водяну баню. На повільному вогні доведіть масу до однорідного стану. Розлийте шоколадну масу у креманки, злегка змішуючи шоколад з верхнім сметанним шаром. Присипте десерт кокосовою стружкою.
Швидке «Пташине молоко» готове! Якщо хочете отримати рідкішу консистенцію глазурі, використовуйте молоко або вершки замість сметани. Тоді ви зможете розподілити шоколадну масу рівномірніше. Смачного!
Зранку 13 липня на одному із безкоштовних пляжів Єлизаветівського котловану працювала комунальна техніка. Тут прибрали…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
Українські пенсіонери мають право на певні пільги від держави. За деякі послуги люди похилого віку…
Riga Open – 2025 стартував 6 липня 2025 року у латвійській столиці. Протягом семи днів…
Днями у Дніпрі сталася ДТП на Набережній Заводській. Зіштовхнувся автомобіль Mazda та мотоцикл. Свідком аварії…
Поліцейські Кам'янського розшукують 12- річного Єфремова Олександра. 10 липня хлопець пішов з місця мешкання та…