Агар-агар – це швидко застигаючий рослинний загусник. Але якщо ви звикли використовувати желатин, сміливо готуйте десерт з ним, дотримуючись інструкцій. Десерт «Пташине молоко» — дуже просте і, що найголовніше, швидке частування. Тому, якщо вам раптом захотілося чогось солоденького, наші ласощі вас виручать.
Складові
Сметана 400 г, Цукор 100 г, Агар-агар 1 ч. л., Чорний шоколад 100 г, Кокосова стружка 30 г.
Приготування
Змішайте 350 г сметани із цукром і агар-агаром. Збийте масу міксером до розчинення інгредієнтів. Потім розлийте сметанну суміш у креманки на 2/3 і відправте в холодильник на 20 хвилин.
У цей час змішайте розламаний шоколад із 50 г сметани і поставте на водяну баню. На повільному вогні доведіть масу до однорідного стану. Розлийте шоколадну масу у креманки, злегка змішуючи шоколад з верхнім сметанним шаром. Присипте десерт кокосовою стружкою.
Швидке «Пташине молоко» готове! Якщо хочете отримати рідкішу консистенцію глазурі, використовуйте молоко або вершки замість сметани. Тоді ви зможете розподілити шоколадну масу рівномірніше. Смачного!
В урочистостях взяв участь очільник міста Андрій Білоусов. "На початку листопада в Україні традиційно відзначається…
Центр соціальної підтримки ветеранів війни м. Кам'янське запрошує родини з дітьми з числа: членів сімей…
Анджеліна Джолі знову приїхала до України. Акторка була у Херсоні. Цю інформацію вже підтвердили джерела 24…
Незаконну переробку наркотичних рослин 26-річний чоловік організував на території приватного домоволодіння. Рослини конопель та вже…
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 5 по 12 листопада. Музей історії міста…
Виставку Богдана Лебедєва з Мирнограда «Очі» презентували у Бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка. Він — юний…