Categories: Події

У Польщі порізали сім’ю з Дніпропетровщини

У Польщі порізали сім’ю з Кам’янського, щр на Нікопольщини: мати загинула, 14-річна донька в реанімації. Постраждала ще одна українка. Про цю трагедію, яка сталася у ніч перед Великоднем, пишуть польські ЗМІ. Як стало відомо, загибла жінка і її донька – з селища Кам’янське Нікопольського району.

Про це повідомили у групі селища у Фейсбуці, передає Nikopolnews.

Доброго дня, громадо! Як багато з вас знає у нас в селі сталось велике горе, на Пасху порізали молоду сім‘ю, мати (Вікторія Зінченко) вмерла одразу, дівчинка знаходиться в реанімації. По проханню односельців, просимо відкрити збір сім‘ї загиблої, сума нереальна, але разом ми можемо зберегти життя хоча б дитині, 5168 7427 3348 0218 номер карти матері загиблої (Зінченко Антоніна). Щирі співчуття сім‘ї,– йдеться у дописі Катерини Ступак

Видання зв’язалося з мешканцями Кам’янського, аби переконатися у достовірності цієї інформації. На жаль, вона правдива. Жертвою злочинця у Польщі дійсно стала наша землячка. У неї, окрім доньки, залишився син. Він теж знаходиться у Польщі.

Польське видання Fakty.lca пише, що у ніч з 15 проти 16 квітня озброєний ножем чоловік напав на трьох громадянок України. Трагічний випадок стався у місті Легниця, що на заході Польщі.

До будинку, де жили вісім українців (хтось з них працював давно у Польщі, хтось перебував тут як біженець), проник злочинець з метою пограбування, але йому на шляху трапилася 37-річна жінка. Зловмисник жорстоко накинувся на неї з ножем і завдав їй смертельних поранень.

Почувши гучні крики в будинку, прокинулися 14-річна дочка загиблої та інша мешканка будинку. На них також накинувся злочинець та поранив ножем.

Постраждалу дівчинку з колото-різаними ранами грудей з місця події доправили до лікарні. Дитину вже прооперували. Її стан тяжкий.

Повідомляється, що батько дівчинки знаходиться в Україні і може служити в ЗСУ.

Правоохоронці оперативно розшукали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 36-річний раніше засуджений місцевий житель. Він не співпрацює зі слідством. Йому вже обрали запобіжний захід – утримування під вартою. Якщо поляка визнають винним, йому загрожує довічне ув’язнення.

Margaret

Recent Posts

У Дніпрі 12-річна дівчина “накачалася” алкоголем і потрапила до лікарні

До однієї з лікарень Дніпра потрапила 12-річна дівчина, в якої виявили алкогольну інтоксикацію, передає "Відомо"…

12 години ago

У Кам’янському стартував довгостроковий творчий проєкт «АРТ-терапія – лікуємо мистецтвом» (відео)

На арт-заході побував міський голова Андрій Білоусов. "Викладачі мистецьких шкіл міста, бібліотекарі, керівники творчих гуртків…

12 години ago

Мешканець Кам`янського району пограбував перехожого

У Верхівцеве поліцейські затримали 22-річного зловмисника, який пограбував перехожого. Під приводом надання допомоги підозрюваний викрав…

12 години ago

Братовбивство під Дніпром

У Нікополі поліцейські повідомили про підозру 37-річному нападнику, який побив рідного брата до смерті. Конфлікт…

13 години ago

Театр Кам’янського розігрує квитки

Театр ім. Лесі Українки розігрує два запрошення на дві персони кожне на оперету “ЛЕТЮЧА МИША”,…

13 години ago

Дніпропетровщину атакували дронами

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вчора до пізнього вечора російська армія била по…

14 години ago