Про всі нюанси полуниці розповіла дієтолог Світлана Фус у Facebook.
За словами дієтолога, незважаючи на безліч корисних властивостей ягід полуниці, деяким людям все ж варто обмежити її вживання, або взагалі від неї відмовитися.
Хоча з полуниці можна готувати варення, джеми, мармелади тощо, найкорисніша вона у свіжому вигляді.
Щоб ласувати ягодами з користю для здоров’я якомога довше, їх можна заморозити. Це кращий спосіб зберегти цінні інгредієнти надовго.
Факти про користь полуниці:
Сьогодні від громадської організації «Бджола» передали нашим хлопцям з Кам’янського, які виконують бойові завдання на…
Згідно показників автоматизованої системи екологічного моніторингу за період 28.10.2025-30.10.2025. 1.Перевищення максимально разових ГДК та ОБРВ:…
10 FPV дронів від освітян Камʼянського передали для одного з підрозділів 93 бригади « Холодний…
147 окрема артилерійська бригада 7 корпусу швидкого реагування Десантно-штурмових військ ЗСУ та Кам'янський фаховий коледж…
Добігає кінця перший рік від моменту презентації першого фентезі-всесвіту про українську силу — "Хроніки Сили".…
Поліцейські служби освітньої безпеки Кам’янського продовжують підвищувати свій професійний рівень, аби краще розуміти потреби громадян…