Якщо ви шукаєте нові смакові відчуття, сьогоднішній рецепт для вас. Представляємо вашій увазі салат «Авантюрист» з капустою та копченою ковбасою. Такого зухвалого поєднання смаків ви ще не куштували!
Якщо ви любите дивувати свою сім’ю та друзів чимось новеньким та смачненьким, вам точно варто спробувати таке поєднання продуктів. Салат «Авантюрист» з капустою та копченою ковбасою – стане однією з найоригінальніших страв у вашому арсеналі. Копченості надають йому пікантності та легкого аромату димку і відмінно поєднуються із заправкою з майонезу. Свіжі овочі своєю легкістю розбавляють композицію звичним смаком.
Складові
Огірки 1 шт., Сир ковбасний 180 г, Капуста білокачанна 200 г, Майонез 3 ст. л., Ковбаса копчена 130 г, Яблуко 2 шт., Болгарський перець 1 шт., Цибуля 1 шт., Помідор 1 шт., Сіль за смаком.
Приготування
Почистіть цибулю і поріжте дрібно.
Очищене яблуко, помідор, ковбасний сир і копчену ковбасу наріжте кубиками.
Дрібно наріжте капусту і добре її розімніть.
З’єднайте всі інгредієнти в салатній мисці, приправте сіллю та майонезом.
Спочатку може здатися, що салат сухуватий, але не поспішайте додавати більше майонезу: овочі ще пустять сік. Подавайте салат охолодженим у поєднанні з картопляним пюре, пастою або гарніром з круп, наприклад з гречкою.