Відкритий чемпіонат Кам’янського: результати

Як ми вже повідомляли, вчора в Кам’янському на базі спортклубу “Дніпровець» відбувся Відкритий Чемпіонат міста  та фестиваль KAM`YANSKE FEST з фігурного катання на роликових ковзанах. В змаганнях прийняли участь близько ста спортсменів з Кам`янського, Сум, Дніпра, Нікополю та Харкова.

На змагання завітав начальник Управління молоді та спорту Кам`янської міської ради Едуард Коряк. Від імені мера міста Андрія Білоусова, Управління молоді та спорту і себе особисто він привітав усіх спортсменів і побажав яскравих перемог не тільки в Україні, а й на міжнародній арені, миру, щастя та перемоги.

коряк
Едуард Миколайович також мав нагоду привітати та нагородити дипломами учасників міжнародних змагань з фігурного катання на роликових ковзанах ONLINE OPEN DE FRANCE 2023, які відбулися 25-26 березня 2023 року.
Результати змагань:
Перше місце та золоту нагороду вибороли Литвишко Катерина, Токарєва Аріна, Бєляєва Анна, Абдулаєва Софія, Леня Ассоль, Горбачева Аріадна, Старовойтов Ігор, Корабльова Ніка, Подгородецька Олександра, Гриб Марія, Рябко Аріана, Топчій Аріна, Власенко Ксенія, Рябко Амалія, Шульга Дар`я, бандурко Олена, Сметська Злата, Давидова Іванка, Щербина Єсенія;
Друге місце та срібну нагороду отримали Слюсар Єлизавета, Мироненко Ульяна;
Третє місце та бронзову нагороду отримали Тарадайко Маргарита, Іванова Анастасія.
Золоту нагороду та кубок отримав шоу-гурт “CRAZY FROG” у складі Лишенко Діани, Лишенко Романа, Прасол Вероніки, Прасол Аріни, Грицай Олександри, Коваленко Софії.
Прекрасно зі своїми виступами справилися наші спортсмени в категорії “Дебют” Олександр Генералов, Єлизавета Лісовець Та Вероніка Барбуль, які отримали сертифікат “Курсу початкової підготовки з фігурного катання на роликових ковзанах”.

ролики

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *