У військовій адміністрації району прокоментували замовну кампанію проти мера Кам’янського

Останнім часом у соцмережах та на деяких дніпровських сайтах, що використовуються для вкидів на користь зацікавлених осіб, можна побачити активізацію цілеспрямованої брудної кампанії з дискредитації мера Кам’янського Андрія Білоусова. На місцевому рівні цю інформацію розносять боти, що, як відомо, належать деяким місцевим активістам. На те, що відбувається, відреагували у районній військовій адміністрації. Голова РВА Олег Гапіч закликав правоохоронні органи звернути увагу на подібні фейкові повідомлення та їхніх авторів, що цілеспрямовано сіють розбрат у суспільстві. Текст звернення Гапіча наводить видання https://sobitie.com.ua/ukraine.
«Шановні кам’янчани, керівники правоохоронних органів!
Окремі інтернет видання та соціальні мережі міста Кам’янського практикують розповсюдження відвертої брехні стосовно міського голови Андрія Білоусова. Але останнім часом вони перейшли межу, розповсюджуючи неправдиву інформацію про передачу військовим зіпсованих бронежилетів, непридатну амуніцію та інше…
Публікуючи відверту брехню про міського голову та його начебто неякісну допомогу військовим, місцеві активісти діють немов по команді ворожих пропагандистів, грають в брудні політичні ігри, мріють про визнання та роз’єднують суспільство.
З перших днів повномасштабного вторгнення росії 24 лютого 2022 року Андрій Білоусов разом з головами інших територіальних громад району постійно допомагав та продовжує допомагати штабу району територіальної оборони Камʼянського району  в забезпеченні матеріально-технічними засобами батальйону ТРО Камʼянського району, спрямовує максимум зусиль на допомогу військовослужбовцям.
Він постійно їздить до зони бойових дій та до місця дислокації батальйону територіальної оборони Кам’янського району. Відвідує на різних ділянках фронту інші бойові частини і підрозділи для надання допомоги у вигляді автомобілів, квадрокоптерів, запчастин та іншого. Андрій Білоусов нагороджений десятками Подяк та Грамот від наших військових, яким він прямо на бойові позиції постійно особисто доставляє все необхідне.
Особистий внесок Андрія Білоусова в підтримку ЗСУ оцінив Головнокомандувач ЗСУ, який нагородив мера двома почесними нагрудними знаками – «За сприяння війську» та «За заслуги перед Збройними Силами України». Також він відзначений медаллю «За сприяння Збройним Силам України» від Міністра оборони України.
Окрім допомоги військовим Андрій Білоусов, як головна посадова особа Кам’янської територіальної громади, несе відповідальність за безпеку людей та життєдіяльність міста, злагоджену роботу медичних, комунальних та всіх інших служб. Забезпечує безперебійну роботу об’єктів критичної інфраструктури.
З огляду на все вищезазначене, кожне неправдиве та фейкове повідомлення в соцмережах, яке зводить нанівець заслуги та роботу керівника такого рівня і просто небайдужої людини, сіє розбрат в суспільстві – не повинно залишитися без уваги правоохоронних органів», – написав Олег Гапіч.

За інформацією відділу комунікації Кам’янської міської ради

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *