На Дніпропетровщині юнак ударом в обличчя вбив хлопця

У Новомосковському районі поліцейські затримали чоловіка, який завдав 18-річному юнаку смертельну травму. Під час конфлікту 23-річний підозрюваний вдарив хлопця по обличчю. Працівники швидкої медичної допомоги констатували смерть потерпілого.

Про це повідомили в поліції Дніпропетровської області.

Злочин стався 24 квітня близько 21-ї години на літньому майданчику біля магазину в місті Перещепине. Поліцейські відділення поліції № 2 (Перещепине) Новомосковського районного відділу поліції під час слідчих дій встановили особу та місце перебування 23-річного раніше судимого місцевого мешканця, який спричинив потерпілому смертельну травму. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Відомості за даним фактом внесли до ЄРДР за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Чоловіку вручили повідомлення про підозру за даним фактом, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. В рамках досудового розслідування правоохоронці з’ясовують всі обставини події.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *