На Дніпропетровщині у чоловіка в руках вибухнула граната: травмовано 4 людини

22 квітня у селищі Червоногригорівка люди зібралися за столом, щоб відсвяткувати свято. Через деякий час гості почали шукати розваг, і один з них дістав гранату. Нею він почав хизуватися, розповідати, як з нею поводитися, та розбирати. 

У цей момент інший учасник застілля раптово вхопив чеку гранати, вирвав її, і та вибухнула в руках у його приятеля. Внаслідок вибуху постраждали троє чоловіків — 40, 41, 46 років — і 17-річна дівчина. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на працівника екстреної медицини Валентини Марченко.

На місце події прибули працівники “швидкої” і почали надавати допомогу. Чоловік, який на момент події тримав гранату у руках, отримав важкі поранення — обширні рвані рани — та втратив багато крові. Усіх чотирьох постраждалих доставили у лікарню. Усі обставини події з’ясовуватимуть поліцейські.

“Засмучує той факт, що люди живуть в умовах війни протягом 14 місяців, натерпілися від вибухів та обстрілів на багато років вперед. А багато хто донині не усвідомив, що війна – це не іграшка, і бавитися бойовими снарядами дуже небезпечно. І не малі діти, які ще нічого не розуміють. Дорослі люди. Немає слів”, – прокоментувала подію медпрацівниця Валентина Марченко.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *