Жорсткий півфінал: у Кам’янському визначилися фіналісти Кубку мера по футболу

У Кам’янському продовжується боротьба за «Кубок Кам’янського міського голови – 2023» з футболу між командами учнів 8-11 класів закладів загальної освіти міста. 26 квітня, стало відомо, хто здобув путівку у фінал.

На стадіоні Ліцею №18 у півфіналі грали чотири команди – «Ліцей №29» і «Науковий ліцей» та «Ліцей №15» і «Ліцей ЛІТ». Команди та їх тренери були в гарному настрої та рішуче налаштовані на перемогу.

Обидві гри видалися видовищними. Першими на полі зіграли «Ліцей №29» і «Науковий ліцей». Спочатку гра йшла досить рівно, хоча майже весь час біля воріт «науковців». «Двадцять дев’яті» розігрували момент за моментом, та щось не виходило забити такий бажаний гол. Та нарешті м’яч потрапив до воріт «науковців», а потім і ще один на останніх хвилинах 1-го тайму. З рахунком 2:0 на користь «Ліцею №29», хлопці пішли на невеликий перепочинок. У другому таймі «Науковий ліцей» почав не на жарт атакувати. Вправність та рішучість допомогла хлопцям забити у ворота «двадцять дев’ятих». Рахунок 2:1. Та цей гол виявися єдиним. І хоча протягом другого тайму ще було декілька небезпечних моментів, жодна з команд більше не забивала.

Таким чином, спортсмени «Ліцею №29», підопічні тренера Сергія Хомчика, вийшли у фінал. До речі, протягом усієї гри він допомагав хлопцям, мотивував їх, іноді сварив. Та він зазначає, що все це заради перемоги і хорошої гри.

к

Наступними на поле вийшли команди «Ліцею №15» та «Ліцею ЛІТ». З перших хвилин стало зрозумілим хто на полі «господар». «П’ятнадцяті» упевнено атакували та забивали. Вісім разів вони пробили по воротах суперника, хоча моментів було значно більше. Багато нереалізованих моментів було і у «Літівців». Бувало, ну ось вже, м’яч майже у воротах, та не вистачало вправності, аби забити. У результаті, з рахунком 8:2 перемогла команда «Ліцею №15», тренера Євгена Проненка. Він також усю гру підтримував хлопців та давав прочухана за помилки на полі.

Привітав з виходом у фінал тренерів та юних футболістів начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк. Він побажав командам набратися сил до останньої гри та проявити свою майстерність на полі.

– Упевнений, що фінал буде яскравим та неочікуваним! – зазначив Коряк.

Фінальна гра Кубку мера відбудеться 28 квітня на стадіоні ДЮСШ №2 о 10:00. Переможець отримає кубок та комплект футбольної форми.

к

6

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *