У Кам`янському затримали водія, який збив дівчинку

У м. Кам`янське поліцейські затримали водія, який скоїв наїзд на малолітню дитину, повідомили у Кам`янському районному управлінні поліції.
Про аварію ми повідомляли раніше.
Внаслідок пригоди 5-річна дівчинка отримала тілесні ушкодження. ЇЇ було госпіталізовано до реанімаційного відділення Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні.
26 квітня о 17:50 до поліції Кам’янського надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Ювілейному.
За попередньою інформацією 26-річний водій автомобіля ВАЗ-21011 у стані сп`яніння проїхав на червоний сигнал світлофора та збив на пішохідному переході малолітню дитину, яка з батьками перетинала проїжджу частину на зелений сигнал світлофора. Внаслідок пригоди 5-річну дівчинку з різними травмами госпіталізували до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні.
26-річного водія затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *