Суперфінал у Кам’янському

28 квітня на стадіоні ДЮСШ №2 відбувся фінальний матч «Кубку Кам’янського міського голови – 2023» з футболу між командами учнів 8-11 класів закладів загальної освіти міста.

На полі у жорсткій боротьбі зійшлися найсильніші команди – «Ліцей №29», тренера Сергія Хомчика та «Ліцей №15», тренера Євгена Проненко.

З перших хвилин «двадцять дев’яті» почали показувати перевагу на полі. І така наполегливість не змусила довго чекати: Данило Галиченко забиває перший гол. Згодом, буквально через хвилину, ще один гол забиває Владислав Білоус. Рахунок 2:0 на користь підопічних Хомчика.

Такий розклад не на жарт розізлив суперника. І «п’ятнадцяті» почали зрівнювати рахунок: гравець Максим Авраменко пробив у ворота суперника два голи, один з яких – по пенальті.

З рахунком 2:2 хлопці пішли на невеликий перепочинок.

Атмосфера на стадіоні була шаленою. Тренери і вболівальники підтримували гравців, вигукували підказки та щиро раділи забитим голам.

Гра другого тайму «пішла» у одні ворота. «Ліцей №29» йшов у наступ. 3:1, забиває Владислав Білоус. «П’ятнадцяті» теж проводили непогані атаки, та, на жаль, безрезультатно. Ще два «смачних» гола їм забили Микита Руденко та Богдан Галиченко. Рахунок – 5:2, переможцем стала команда «Ліцею №29», володар Кубку мера 2021, а тапер і 2023 років.

Організатором змагань традиційно виступили Управління молоді та спорту міськради, Департамент з гуманітарних питань та Федерація футболу Кам’янського, за підтримки міського голови Андрія Білоусова та громадської організації «Бджола».

Привітати учасників змагань прийшли почесні гості: секретар міськради Наталія Ктітарова, начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк та перший заступник Федерації футболу Кам’янського Ігор Ігнатенко.

– Від себе особисто та від міського голови Андрія Білоусова хочу привітати всіх учасників змагань, – сказала Наталія Ктітарова. –  Я в захваті від матчу, від учасників. Гра видалася дуже цікавою та напруженою. Також хочеться подякувати нашим захисникам, які дають нам можливість проводити спортивні заходи у нашому місті. Вже стає традицією, що Ліцей №29 перемагає. Та у вас був сильний суперник, який дає стимул не розслаблятися. Бажаю, щоб наш спорт розвивався у нашому місті, а міський голова та ГО «Бджола» будуть і надалі вас підтримувати. Бажаю вам здоров’я і досягати своїх цілей у житті.

футболисты

Також гарну гру відмитив начальник управління молоді та спорту.

– Приємно, що в нас видався такий фінал, – зазначив Едуард Коряк. – Дякую за його проведення збройним силам. Нехай цей турнір дасть поштовх для вашого розвитку. Прославляйте наше місто і наші спортивні заклади і надалі. Також хочу подякувати міському голові, ГО «Бджола», департаменту з гуманітарних питань, ДЮСШ №2 та Ліцею №18, на стадіонах яких відбувалися матчі. Все пройшло дуже добре та на високому рівні. За такий неймовірний фінал і хочемо вас нагородити.

За підсумками гри, кращими гравцями стали футболісти команди «Ліцей №29» – Данило Галиченко, Владислав Білоус, Микита Руденко та Богдан Галиченко та «Ліцею №15» – Максим Авраменко та Ярослав Шварц.

Також нагороди отримали тренери Сергій Хомчик та Євген Проненко.

Команди були нагороджені медалями, м’ячами, комплектами форми, а переможець ще й Кубком міського голови.

коряк

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *