У Кам’янському проходять змагання зі спортивної гімнастики

29 квітня, в КДЮСШ «Металург» проходить Чемпіонат міста зі спортивної гімнастики.

В змаганнях беруть участь близько 50 спортсменів ДЮСШ №4 різних вікових категорій. Наймолодшому учаснику усього 5 рочків, а найстарші – титуловані спортсмени, майстри спорту.

На урочистому відкритті були присутні почесні гості: начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк та представники громадської організації «Бджола» Михайло Підгурський та Ірина Краюшкіна.

 – Незважаючи на війну, ми тримаємо свій спортивний фронт, – сказав Е.Коряк. –  Проводимо змагання з усіх видів спорту, наші спортсмени їздять на чемпіонати різного рівня, завойовують нагороди. Хочу, щоб і спортивна гімнастика добре розвивалася, щоб ставало більше майстрів спорту і ми їздили по всій Україні і премагали. А ми і надалі будемо підтримувати наших спортсменів. Зі святом вас!

 Привітали спортсменів і представники ГО «Бджола», які не раз допомагали спортсменам у підготовці до чемпіонатів України. І сьогодні також прийшли з подарунками.

 – Сьогодні у нас велике спортивне свято, що є дуже важливим в умовах війни, – зазначила І.Краюшкіна. – Бачу тут маленьких спортсменів, які показують значні досягнення. Бажаю всім успіхів і перемоги. Тримаємо наш спортивний фронт!

 Спортсмени показували неабиякі комбінації різноманітних рухів, сальто, перекиди, вправи на перекладині, кільцях. Демонстрували свою гнучкість та витривалість. Хтось з вихованців тільки вчиться, набирається досвіду, а хтось вже готується до серйозних змагань та випробувань.

 Спортсмен Ілля Мосьондз готується до чемпіонату України, і каже, що сьогоднішні змагання для нього дуже важливі, аби краще підготуватися і не боятися.

 – Це безцінний досвід, – зазначає Ілля. – У майбутньому хочу отримати звання майстра спорту, а потім виступати на турніках у цирку. Такі види вправ мені подобаються найбільше.

 Ілля почав займатися спортивною гімнастикою у 6 років. Спочатку він хотів піти на легку атлетику, але його туди не взяли, і тоді батьки запропонували хлопцю спортивну гімнастику. Не помилилися: Ілля дуже задоволений цим видом спорту, якому присвятив вже 10 років.

На учасників змагань очікують медалі, грамоти, спортивні джгути та напульсники.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *