У Кам’янському злочинець пограбував пенсіонерку

На Дніпропетровщині за пограбування жінок поліцейські затримали двох чоловіків. У Кам’янському підозрюваний відібрав у 81-річної потерпілої сумку, а у м. Кривий Ріг місцевий житель заволодів у 48-річної жінки мобільним телефоном.

Поліцейські встановили, що 28 квітня близько 10:40 у м. Кам’янське невідомий прослідкував за бабусею, коли вона поверталася додому. У під’їзді будинку він заштовхав жінку в ліфт та забрав сумку з мобільним телефоном, пенсійною карткою та продуктами, після чого втік. Поліцейські відділення поліції № 1 Кам’янського РУП відпрацювали територію району та затримали нападника. Ним виявився 44-річний раніше судимий місцевий житель.

28 квітня о 7:20 до поліції м. Кривий Ріг надійшло повідомлення про пограбування. Потерпіла розповіла, що на території Покровського району невідомий чоловік штовхнув її та вирвав з рук мобільний телефон. В ході розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 24-річний місцевий мешканець.

Фігурантів затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловікам запобіжних заходів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *