Веслувальники Кам‘янського відмінно виступили на Кубку України

З 24 по 28 квітня в м. Умань пройшов Кубок України з веслування на байдарках і каное серед дорослих та юніорів. У змаганнях взяли участь 450 учасників з 21 регіона України. 

Вихованець КЗ «ДЮСШ 1» КМР Захар Іванчук, якого підготували тренери Григорій Коломоєць та Віктор Міронов, показав просто чудовий результат, посівши 2 місце на дистанції 500 м у складі четвірки (разом з спортсменами з Дніпра та Львова). Хлопці поступились минулорічним Чемпіонам світу серед юніорів. Крім того, Захар виборов 5 місце у складі двійки на дистанції 1000 м. (разом із Кирилом Щуровим) та 5 місце в одиночці на дистанцї 200 м.

Також відмінний результат показав випускник спортвної школи Ігорь Трунов, який посів перше місце у складі двійки (байдарка) на дистанцї 500 м. (К-2, 500). Ігор пройшов відбір на Кубок світу у складі збірної команди України!

Адміністрація спортивного закладу дякує за підтримку талановитих спортсменів Кам‘янському міському голові Андрію Білоусову та Управлінню молоді та спорту Кам’янської міської ради в особі Едуарда Коряка.

спортсмены

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *