У Кам’янському змагаються танцюристи

30 квітня в приміщенні Нової сцени театру Кам’янського проходить видовищний дитячий фестиваль з бальних та спортивних танців «Зірковий шлях», приурочений до Міжнародного дня танцю.

Змагання зібрали більше 100 учасників, віком від 5 до 15 років, з Кам’янського та Верхньодніпровська. Це клуб спортивного танцю «Престиж», зразковий ансамбль бального танцю «Лілея», танцювально-спортивний клуб «Шарм» та інші.

Як зазначив головний суддя змагань Віталій Жосан, такий захід проводится у нашому місті втретє.

– Сьогодні у нас відбувається надзвичайна подія, – сказав Жосан. – Ми організували танцювальний фестиваль для діточок, аби маленькі танцюристи, яким подобаються бальні і сучасні танці, мали можливість показати свої уміння. Очікуємо високий рівень майстерності від учасників, колективів, які представлені сьогодні на фестивалі.

На заході були присутні почесні гості, які відкривали змагання: начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк та представник ГО «Бджола» Марина Пахолько.


– Бальні танці – це розвиток, дисципліна, культура, грація і краса, хочу щоб і надалі у нас проводилися такі змагання, – зазначив Коряк. – Дякую нашим збройним силам, завдяки яким ми можемо проводити спортивні заходи. А також батькам та організаторам змагань, які в такі складні часи підтримують наших дітей і нашу молодь.

Марина Пахолько зазначила, що танцюристи дуже позитивні, емоційні та налаштовані на перемогу.

– Бажаю всім дівчаткам і хлопчикам здобути нагороди та показати гарні результати, – сказала Пахолько. – Дякую ЗСУ за те, що можемо проводити змагання, а міський голова Андрій Білоусов і ГО «Бджола» будуть і надалі підтримувати спортсменів і допомагати в проведенні спортивних заходів.

Танцюристи виконували соло, парні танці, хіп-хоп, а також демонстрували різні імпровізації.

На учасників змагань чекають кубки та медалі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *