Пішов з життя отаман козацького полку Кам’янського району

Сумну новину повідомив начальник районної військової адміністрації Олег Гапіч.

“З глибоким сумом повідомляю, що на 76-му році життя помер отаман Криничанського козацького Полку Дніпропетровського козацького об’єднання, генерал-хорунжий козацтва, голова товариства СТОВ “Лада” Анатолій Іванович ТІТКІН.
Життєвий шлях Анатолія Івановича ТІТКІНА – це яскравий приклад служіння українському народові та своїй малій Батьківщині, невичерпне джерело натхнення та сили духу, приклад людської гідності та добропорядності.
Знав Анатолія Івановича особисто, як досвідченого та авторитетного фахівця в галузі сільського господарства, Людину з великої літери, патріота, чий вагомий особистий внесок в розвиток сучасного козацтва, відтворення славетних українських лицарських традицій та звичок, військово-патріотичне виховання молоді назавжди залишиться в пам’яті та серцях багатьох поколінь.
З початком війни Анатолій Іванович брав активну участь у роботі благодійного фонду «Сприяння 25-ій окремій повітряно-десантній Січеславській бригаді», підтримував наших захисників, зі всім неспокоєм свого великого серця долучався до благодійницької та волонтерської діяльності.
Висловлюю свої щирі співчуття членам родини покійного, його близьким та друзям. Схиляю голову в жалобі та поділяю біль непоправної втрати, сумуючи разом з вами. Вдячність і пам’ять про видатного земляка назавжди збережеться в наших серцях.
ВІЧНА І СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ…” – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *