У Дніпрі затримали групу вимагачів

У Дніпрі слідчі задокументували організовану злочинну групу вимагачів. Поліцейські встановили причетність двох чоловіків до вимагання 35 тис. доларів у місцевого жителя. Вони залякували містянина та погрожували йому фізичною розправою.

Про це повідомили в поліції Дніпропетровської області

Також один із членів групи був затриманий за незаконне зберігання боєприпасів. Наразі слідчі збирають докази для притягнення до кримінальної відповідальності ще чотирьох учасників угрупування.

27 квітня за участі полку поліції особливого призначення за місцями мешкання фігурантів відбулися санкціоновані обшуки, в ході яких були вилучені мобільні телефони, банківські картки, інші речові докази та два автомобілі – «Toyota Sequoia» і «Toyota Land Cruiser».

Крім цього, під час обшуку у 50-річного чоловіка вилучено дві гранати та набої. Йому повідомлено про підозру за фактом незаконного зберігання зброї – за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, та затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Ще двом чоловікам, 21 та 27 років, повідомлено про підозру за фактом вимагання – за ч. 4 ст. 189 Кримінального кодексу України. Їм загрожує від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. Всім трьом затриманим обрані запобіжні заходи у виді тримання під вартою.

Слідчі заходи відбулися спільно з оперативними працівниками УСБУ в Дніпропетровській області.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *