Дніпропетровщина отримала 36 новеньких “швидких”

Про надходження нових автомобілів повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

“36 карет «швидкої» – для Обласного центра екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Дніпропетровської обласної ради.

Нові, сучасні, оснащені всім необхідним. Вони допоможуть врятувати тисячі життів.
Машини «екстренка» отримала за ініціативи Міністерства охорони здоров’я від держпідприємства «Медичні закупівлі».
Два роки тому вперше за часи незалежності України спільними зусиллями депутатського корпусу обласної ради та нардепів ми повністю оновили автопарк нашого підприємства. Це 177 нових повністю укомплектованих машин.
Повномасштабна війна кинула нові виклики. В умовах сьогодення матеріально-технічна база починає швидше потребувати оновлення. Окрім того, «екстренка» ДОР передала 39 своїх автівок на потреби ЗСУ.
Вдячний Президенту за підтримку нашої області. А також керівнику обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радію Шевченко за докладені зусилля, міністру охорони здоров’я Віктору Ляшко за потужну підтримку.
І низький уклін кожному нашому медику та водію за стійкість і титанічну працю. Вони евакуйовували поранених з Краматорська, рятували людей після ракетного удару по багатоповерхівці на Перемозі у Дніпрі, виїжджають на виклики під обстрілами в Нікополі, Марганці. Їм дуже непросто, втім я впевнений: спільними зусиллями ми вистоїмо, переможемо і відновимо державу”, – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *