ЦМІ Кам’янського проводить опитування молоді щодо роботи Молодіжного центру

У межах проєкту МолодьТуТ програми USAID «Мріємо та діємо», яка реалізується IREX у партнерстві з ГО «Молодіжна платформа» Центр молодіжних ініціатив створив опитування для молоді віком 10-35 років.

Метою даного дослідження є розвиток у місті Камʼянське сучасних, безпечних та ефективних молодіжних просторів, в яких молодь віком 10-35 років зможе відвідувати заходи, отримувати нові навички, спілкуватися, втілювати ідеї, розвивати свою громаду.

Організатори опитування прагнуть зрозуміти, якими мають бути молодіжні центри та простори. Тобто, якими молодь їх бачить, у яких хоче перебувати, і у які залюбки буде повертатися знову і знову.

Розкажіть, яким Ви бачите молодіжний простір у місті Камʼянське. Що для Вас важливо, цікаво? Ну і як завжди, немає правильних чи неправильних відповідей. Є лише Ваша думка та бачення. І вона важлива.

Команда молоджіного центру опрацює відповіді і на їх основі розробить ефективну стратегію розвитку Центру молодіжних ініціатив.

Не важливо, чи є у Вас попередній досвід відвідування Центру молодіжних ініціатив, – давайте подумаємо разом, яким має бути “ідеальний молодіжний центр”!

Пройти опитування можна за посиланням: https://forms.gle/RVdt8fZ9gndV1VDN8.

Сторінки Центру молодіжних ініціатив у соціальних мережах:

Instagram: https://www.instagram.com/yic.kam

Facebook: https://www.facebook.com/yic.kam

Опитування втілюється в межах проєкту «МолодьТуТ: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді» програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX. Проєкт “МолодьТуТ” реалізується у партнерстві з ГО «Молодіжна платформа».

Програма “Мріємо та діємо” впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *