На передовій загинув кам’янчанин

Про це повідомив мер Андрій Білоусов.

“1 травня на Луганщині, під час участі у бойових діях із забезпечення заходів з національної безпеки, оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації, загинув молодший сержант Бондаренко Євгеній Вікторович.

Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника.
Євгеній Бондаренко народився 25 квітня 1985 року в Дніпродзержинську. У 2004 році закінчив Дніпродзержинський індустріальний технікум. Упродовж 2004-2005 років проходив строкову військову службу. Тривалий час працював водієм таксі. 27 лютого 2022 року став до лав Національної гвардії України та звільняв українську землю від окупантів.
У нього залишилися донька, син, батьки та сестра.
Доземний уклін воїну-захиснику!
Вічна пам’ять і слава Герою!
Прощання відбудеться 6 травня о 12:15 за адресою: вулиця Трускавецька, 83б (колишня назва: вулиця С.Разіна). Панахида пройде о 13.00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул. Сергія Слісаренка, 34). Поховають воїна о 14.00 на Алеї Героїв кладовища по вул.Весняній”, – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *