У Кам’янському ремонтують «притоку Дніпра»

Ця вулиця вже багато років вважається однією з найпроблемніших у Кам’янському.

Мова йде про вулицю Широка. Ще з часів СРСР  стан дорожнього покриття постійно викликав нарікання. Одна з причин – саме тут під час атмосферних опадів проходять потоки води з центу міста у напрямку річки Дніпро, тому проїжджу частину постійно «вимивало». Це траплялося через помилки, які радянські містобудівники допустили при плануванні зливової каналізації – вона просто була не в змозі пропустили величезну кількість води, що стікалася з міста на вулицю Широка. Свого часу відомі київські артисти Тарапунько і Штепсель навіть жартували, що у Дніпродзержинскьку Широка – це штучна притока Дніпра.

Тому з року в рік стан дороги  ставав все гірше і гірше. Цікаво, що по Широкій розташовано чимало не самих бідних підприємств Кам’янського: Міськводоканал, Метиз, ЗіП (керівник останнього довгі роки навіть був депутатом облради), автотранспортний цех ДМК, але жодне з них нічого кардинального для відновлення дороги по цій вулиці не зробило.

І от сьогодні наш журналіст побачив, що, як то кажуть «лед тронулся». Неподалік колишнього АТЦ ДМК, біля перехрестя з вулицею Лікарняною, працював потужний грейдер, який засипав численні ями шлаком. Як повідомив нам керівник Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради Дмитро Губський, це – лише початок. Спочатку буде засипано найбільш розбите місце, потім черга дійде й до інших дільниць цієї багатостраждальної вулиці.  І тоді нарешті водії нашого міста зможуть нормально їздити Широкою, а не оминати її десятою дорогою.

шлак

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *