Керівництво притулку для тварин звернулося до кам‘янчан

Шановні містяни та зоозахисна спільното!

У зв’язку, з невдоволенням відвідувачів КУ «Притулок для тварин» КМР у суботу 06.05.2023, повідомляємо:

1. Притулок готовий взаємодіяти із волонтерами. Водночас територія притулку – не місце загального доступу. Потрапити туди можна, щочетверга за попереднім записом, окрім екстрених випадків та прилаштування тварин. Це єдине правило для всіх.

2. Територія притулку знаходиться під охороною. Охоронець притулку грубо порушив інструкції, пропустивши на територію відвідувачів. На сьогоднішній день його відсторонено.

3. Інформація щодо наявності «чорних списків», за якими окремих осіб не допускають на територію, не відповідає дійсності.

4. Інформація про приховування даних про діяльність притулку, а також звільнення співробітників з особистих мотивів є виключно особистою думкою окремих осіб.

5. Притулок забезпечений усім необхідним харчуванням для вихованців. Годування тварин, згідно внутрішнього розпорядку та з міркувань безпеки, здійснює співробітник притулку.

6. Будучи комунальною установою, притулок відповідає кожному, хто письмово звертається за отриманням інформації. Також установа на постійній основі звітує всім контролюючим органам влади.

7. Стосовно окремих відеокадрів, на яких зображений собака з ланцюгом, що заплутався. Проведено внутрішній розгляд ситуації. Співробітник, який здійснює нагляд за тваринами, отримав догану. Якщо співробітником систематично не будуть виконуватися його обов’язки, його буде відсторонено від роботи.

Запрошуємо до конструктивної співпраці всіх небайдужих. Наполегливо звертаємося до колег із закликом не розповсюджувати недостовірну інформацію щодо діяльності КУ «Притулок для тварин» КМР.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *