У Кам’янському онук знущався над своєю бабусею

Систематичне знущання над бабусею обійшлося для кривдника невеликим іспитовим терміном та штрафом. Про це йдеться у вироку Дніпровського районного суду.

Згідно документу, у період часу з 26 березня 2022 року по теперішній час не працюючий, раніше не судимий кам’янчанин, який перебуває на реабілітації в реабілітаційному центрі «Церков Еммануїл Християнська община», систематично знущався над своєю бабусею, з якою проживає в одній квартирі.

Так, 26 березня минулого року він безпричинно почав бити літню жінку металевою ложкою по голові, за що його оштрафували на 170 гривень. А 22 січня цього року він її побив, за що заплатив 340 гривень штрафу.

 Та на цьому онук не зупинився: 2 березня він двічі погрожував бабусі та висловлювався у її бік нецензурною лайкою. За це його знову оштрафували на 340 гривень.

Уранці наступного дня він почав бити бідолашну по обличчю та тілу. Після цього бабуся була вся у синцях. У суді онук покаявся, сказав, що цього дня хотів випити, та не мав грошей, от і зірвар своє зло на бабусі. В скоєному щиро кається, зараз проходить реабілітацію в реабілітаційному центрі, де і мешкає.

 Чоловіка засудили по ст. 126-1 КК України (домашнє насильство, тобто умисне систематичне вчинення фізичного насильства, щодо особи з якою перебуває у сімейних відносинах що призводить до фізичних страждань та погіршення якості життя потерпілої особи). Суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 1 рік, та змінив покарання на 2 роки умовно.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *