Categories: Події

На Дніпропетровщині затримали групу наркозбувачів

Правоохоронці Дніпропетровщини задокументували злочинну групу наркозбувачів. Поліцейські затримали чотирьох учасників угрупування, які організували нарколаботорію та налагодили збут на території Дніпра та області наркотичних засобів та психотропних речовин.

7 травня слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області провели 8 обшуків за місцями мешкання та в автомобілях фігурантів. Також слідчі встановили місце розташування нарколабораторії, яку фігуранти організували у будинку в одному із садових товариств, та вилучили обладнання для виготовлення психотропів. В ході обшуків були виявлені сліп пакети з речовиною, схожою на метамфетамін та канабіс, 400 пігулок невідомого походження, 6 гранат, запали, понад тисячі набоїв, електронні ваги та інші речові докази. Також вилучено автомобіль «Audi Q5».

Слідчим управлінням ГУНП в Дніпропетровській області проводиться досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Також до ЄРДР внесено відомості щодо незаконного зберігання боєприпасів, що передбачено ст. 263 Кримінального кодексу України.

Чотирьох учасників групи – трьох чоловіків та жінку, затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо вручення їм повідомлення про підозру.

Слідчі заходи відбулися спільно з працівниками УСБУ в Дніпропетровській області.

Margaret

Recent Posts

На Дніпропетровщині розшукують 13-річну дівчину

На Дніпропетровщині поліція розшукує 13-річну Аріну Прильопу. Дівчина пішла з дому в смт Томаківка вдень…

5 хв. ago

Гороскоп на 29 квітня 2024 року

Овен Завдання, які вам даватимуть на роботі, можуть дратувати вас. Начальник, старші родичі можуть бути…

7 хв. ago

У Дніпрі під час пожежі в квартирі знайдено труп жінки

Вранці 29  квтня, в квартирі двоповерхового житлового будинку, розташованого на вулиці Віктора Троценка Новокодацького району …

8 хв. ago

У Кам’янському безвісти зникла літня жінка

87-річна Єлизавета Сергіївна Галузінська, що мешкає в м. Кам’янське у пров. Івана Котляревського (колишн. Волховський),…

10 хв. ago

У Дніпрі біля кафе у 17-річну дівчину стріляли з пневматичної зброї

27 квітня у Дніпрі на житловому масиві Ломівській біля кафе Mirvari сталася стрілянина. На місце події…

13 хв. ago

Трагедія під Кам’янським: в голові чоловіка застрягло кермо мотоблока (відео)

28 квітня, о 17:00, металева конструкція мотоблока застрягла в голові чоловіка.  Подія сталася у селі…

43 хв. ago