Підприємці Дніпропетровщини передали бійцям тероборони автівки

Представники відповідального бізнесу області передали бійцям тероборони три автівки. Одна машина вже в дорозі на передову. Ключі ще від двох захисникам вручив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Відповідальний бізнес області вчергове передав на фронт чотириколісні подарунки. Кросовери, які допомагатимуть торувати нашим оборонцям шлях до Перемоги. Автівки – для підрозділів регіонального управління сил територіальної оборони. Вдячний за позицію нашим підприємцям. За сміливу та щиру підтримку», – зазначив очільник регіону Сергій Лисак.

Він додав, що позашляховики слугуватимуть оборонцям на найпекельніших напрямках: Бахмутському, Авдіївському.

«Вагомий внесок для наших підрозділів. Це ті автомобілі, які дійсно дуже потрібні на передовій. Найперше, для виконання бойових завдань. Додадуть швидкості та маневреності», – сказав начальник Регіонального управління Сил територіальної оборони «Схід», Герой України, полковник Олександр Зугравий. 

Підприємець В’ячеслав Капустін запевнив, бізнес й надалі підтримуватиме вояків на фронті.

«Від всієї нашої команди. Для сильних, відважних, найкращих українських захисників. Ми придбали дві автівки. Завантажили провізією, заправили повні баки», – сказав В’ячеслав Капустін. 

Головне, наголосив бізнесмен, що кросовери «зарядили» на успішне виконання бойових завдань і перемогу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *