На Дніпропетровщині двоє чоловіків вбили пенсіонерку, а потім підпалили її будинок

Поліцейські затримали двох чоловіків, причетних до жорстокого вбивства жінки у Криворізькому районі. Нападники завдали потерпілій декілька ударів по голові та одне ножове поранення, а щоб приховати сліди злочину – підпалили будинок.

10 травня близько 16:30 до поліції надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку на території Криворізького району. Після ліквідації вогню у домоволодінні було виявлене тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Для з’ясування обставин злочину на місце прибули поліцейські відділення поліції № 6 Криворізького районного управління поліції.

Вони встановили, що 9 травня у власниці будинку виник конфлікт з двома чоловіками віком 19 та 43-х років. Вони напали на жінку, завдали їй численні травми та ножове поранення. Потім заволоділи майном 65-річної потерпілої та втекли з місця злочину. Наступного дня нападники повернулися та підпалили кімнату.

Співробітники кримінальної поліції затримали зловмисників в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події вилучили знаряддя злочину – кухонний ніж та фрагменти табурета.

11 травня чоловікам повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій) та п. 6, п. 9 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, скоєне з корисливих мотивів та з метою приховати злочин) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання нападникам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *