У Кам’янському оновлюють автовізитівку центру міста

Вчора чимало кам’янчан бачили, які роботи ведуться на клумбі на площі Визволителів (колишній Жовтневій).

Там працює комунальна техніка, підривається та вивозиться верхній шар землі, демонтується огорожа.
Як відомо, ця клумба – своєрідна візитівка Кам’янського, якщо в’їжджати в центральну частину міста автомобільним транспортом. Саме тут поряд розташований автовокзал, і на нього заходять автобуси з усіх напрямків України та Дніпропетровської області. Також неподалік – залізничний вокзал, і через цю клумбу з нього йдуть дороги до центру, Соцміста і на лівий берег. Тому по цій клумбі гості Кам’янського можуть скласти враження про все місто.
Як повідомив нам керівник Департаменту житлово-комунального господарства і будівництва міської рад Дмитро Губський, зараз йде кардинальна реконструкція цієї клумби. Планується оновити зелені насадження, встановити нову естетичну огорожу, змонтувати систему поливу. Також тут буде розкішна ілюмінація, особливо на новорічні свята.

–    Так склалося, що було капітально відремонтовано проспект Ювілейний, а кілька років тому – і проспект Свободи, лише ця клумба залишалася у досить непривабливому вигляді. Тепер і вона буде оновлена і стане гарними автомобільними воротами центральної частини Кам’янського, – зазначив Губський.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *