У Кам’янському стартував чемпіонат міста з футболу

11 травня на стадіоні ДЮСШ №2 стартував Чемпіонат міста з футболу серед команд виробничих підприємств та аматорських колективів.

Відкривав гру начальник управління молоді та спорту, голова Федерації футболу Кам’янського, Едуард Коряк.

– Вітаю всіх присутніх з початком чемпіонату міста, – сказав Е.Коряк. – Дякую нашим збройним силам за можливість проводити спортивні змагання у Кам’янському. Бажаю усім перемоги!

Едуард Миколайович прийшов не з пустими руками: він презентував командам новенький футбольний м’яч, яким будуть грати всі учасники чемпіонату. Головний атрибут футболу вручили головному судді змагань Ігорю Зеленському.


У першій грі чемпіонату зустрілися місцеві команди «Альянс» (у чорній формі) та «Титан» (у синій).

На початку гра йшла рівно та поступово «Альянс» почав домінувати. Результат не змусив довго чекати, і вже на 10 хвилині гравець Олександр Вайганд забиває перший гол – 1:0 на користь «чорних». З таким результатом команди пішли на невеликий перепочинок.

Та все змінилося у другому таймі, «сині» як слід розігрілися і почали не на жарт атакувати суперника. У результаті Владислав Смирнов на 40-й хвилині виконав удар у штангу, м’яч відлетів та епічно потрапив у ворота. 1:1. Команди зрівняли рахунок. Це не на жарт розлютило суперника, і незабаром, на 44-й хвилині, гравець «Альянсу» Данило Серенков пробиває у ворота «Титану». 2:1.

Гра ставала все більш напруженою, обидві команди намагалися пробити суперника. Та атаки «чорних» видалися результативнішими, і, на 65-й хвилині знову забиває Олександр Вайганд. 3:1. Здавалося б, у «Титана» більше немає шансів. Та помилка гравця «Альянсу» принесла неабияку можливість «синім» – пенальті. Воно видалося успішним: на 70-й хвилині забиває Владислав Смирнов. До речі, хлопець грає у футбол з самого дитинства, і був дуже рішуче налаштований забивати ще і ще.

Та на жаль часу більше не вистачило, щоб наздогнати «чорних». У результаті «Альянс» перемагає «Титан» з рахунком 3:2.

За словами тренера «Альянсу» Олександра Ступака, його команда місяць готувалася до матчу.

– Починали з ігор з футзалу, і от, вирішили перейти на велике поле, пограти у великий футбол – зазначив Ступак. – Дякую за надання стадіону ДЮСШ №2 і управлінню молоді та спорту. Для нас це гарний початок сезону, ми налаштовані рішуче, сподіваємося перемагати і надалі.

Наступна гра чемпіонату міста відбудеться 12 травня, о 18:00, між командами ФК «Ланс» та «Союз Сталь».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *