Рецепт дня: Сирники, які точно вдадуться

Сирники на сніданок люблять їсти і діти, і дорослі. Страва ця смачна, ситна, і, як би там не було, досить корисна. Ось тільки приготувати сирники на сніданок не так легко. Мало того, що над цією стравою доведеться як слід попітніти! Так ще й тісто для сирників має згубну звичку розповзатись, якщо за ним не встежити. На щастя, цю проблему можна усунути за допомогою єдиного секретного інгредієнта.

Нашим мамам та бабусям готувати сирники було складно. Доводилося стежити за тим, щоб рум’яні сирні оладки тримали форму. Нам же у цьому плані набагато простіше. Варто лише додати в тісто для сирників трохи кокосової стружки, і все піде, як по маслу!

Складові
1 кг сухого сиру, 2 курячі яйця, 100 г борошна, 80 г цукру, 80 г кокосової стружки, 1 пакетик ванільного цукру, дрібка солі

Приготування
1. Додай до сиру сіль, цукор, ванільний цукор, кокосову стружку та левову частку борошна. Вибий у той же посуд яйця і добре перемішай вміст руками.

2. Акуратно сформуй з тіста сирники. Ретельно обваляй їх у борошні.

3. Розігріти на сковороді олію. Жар сирники до золотистої скоринки на слабкому вогні в невеликій кількості олії під кришкою.

Ось і все, смачні сирники на сніданок готові. Перевір наш рецепт сам і переконайся в тому, що тісто для таких сирників розповзатися і не розвалюватиметься.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *