У Кам’янському вітали плавців

З 3 по 8 травня у Броварах пройшов Чемпіонат України з плавання. На змагання з’їхалися спортсмени з десятків міст: Дніпра, Запоріжжя, Львова, Харкова, Києва, Рівного, Сум та інших.

Кам’янське представляли плавці ДЮСШ №5 під керівництвом тренера Дмитра Краєвського. По результатам змагань, Роксолана Сулейманова та Анна Загоровська завоювали «золото» та «бронзу», а Михайло Мішин виконав норматив майстра спорту. По добрій традиції, спортсменів зустрічали представники міської влади.

– Наші спортсмени дуже вдало виступили, завдяки чому в нас побільшало майстрів спорту, – зазначив начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк. – Ми започаткували нову традицію – щокварталу відзначати досягнення спортсменів, тренерів, спортивних діячів та активну молодь, де обов’язково нагородимо наших плавців. Дякую міському голові Андрію Білоусову та ГО «Бджола», що надають можливість відправляти наших спортсменів на всеукраїнські та міжнародні змагання.

Тренер плавців Дмитро Краєвський розповів, що окрім медалей, спортсмени привезли рекорд України.

– У змішаній естафеті: два хлопця, дві дівчини, серед яких була наша Анна Загоровська, на дистанції 4х100 метрів вільним стилем, встановили рекорд України, – розповів тренер. – Тепер у скарбничці ДЮСШ №5 є цінне досягнення. Ми вдячні міському голові та ГО «Бджола» за те, що допомагають та підтримують у підготовці та участі у змаганнях.

Голова Дніпропетровської обласної громадської організації «Бджола» Олександр Лукашов зазначив, що вони і надалі будуть допомагати нашим спортсменам.

– Дуже приємно бачити гарний результат наших спортсменів, які прославляють наше місто на всеукраїнському рівні та здобувають нагороди. Бажаю, аби таких приємних моментів було якнайбільше. Так тримати! – наголосив О.Лукашов.

Тепер Анну та Роксолану очікує чемпіонат України з плавання, а Михайла – чемпіонат Європи.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *