Свято волейболу у Кам’янському

12 травня на базі СК «Прометей» стартував Відкритий Всеукраїнський турнір з волейболу серед дівчат 2009-2010 року народження. Протягом трьох днів тут будуть змагатися спортсменки з Києва, Кропивницького, Білої Церкви, Миколаєва, Царичанки, Магдалинівки та по дві команди з Прилук та Кам’янського.

Як зазначила президент громадської організації «Федерація волейболу Кам’янського» Тетяна Борис, ці змагання дуже важливі для дівчат у такий важкий час.

– На жаль, із-за воєнних дій в тому році ми не змогли провести турнір, та зараз ми відновили цю традицію, аби дітки показували свою майстерність, тренувальні вміння, які вони напрацювали за учбовий рік і побачили себе на рівні з іншими командами з інших областей. Нам потрібна тільки перемога!

Організаторами змагань виступили ДЮСШ №2, управління молоді та спорту, при підтримці міського голови Андрія Білоусова та ГО «Бджола».

Начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк привітав усіх учасників від імені мера та побажав успіхів.

– Дуже приємно, що в такому залі ми проводимо змагання для нашого підростаючого покоління, які будуть зірками нашої непереможної країни, – зазначив Е.Коряк. Бо ми віримо в нашу перемогу, наші збройні сили дають опір і незабаром ми переможемо, і вся Україна буде вільна. Ми зможемо їздити одне до одного та проводити змагання, обмінюватися досвідом, радіти спорту. Сподіваюсь, наш зал буде для вас щасливим і три дні, які ви проведете у нашому місті, ви проведете із задоволенням. Думаю, восени ми вже переможемо, і будемо чекати вас знову. Зі святом волейболу!

Привітав спортсменів і представник ГО «Бджола» Андрій Дроговоз.

– Місто Кам’янське радо вас вітає, дуже приємно, що до нас приїхало стільки команд з різних куточків країни, хотілося б побажати вам перемог на майданчику, наснаги, досягнення цілей, а Україні перемоги, – сказав А.Дроговоз.

Всіх присутніх розважили вихованки відділення черлідингу ДЮСШ №2, після чого розпочалися змагання, які будуть проходити усі вихідні.

Нагородження переможців відбудеться у неділю о 14:00. На переможців чекають кубки, медалі та особисті нагороди.

Спостерігати за грою можна онлайн на youtube-каналі за посиланням.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *