У Кам’янському районі поліцейські розшукали бабусю, яка загубилась

Поліцейські офіцери громади розшукали бабусю, яка пішла з дому та загубилась. Літню жінку знайшли майже за два кілометри від домівки.

12 травня близько 8:10 до поліції звернулась жителька одного із селищ Кам’янського району та повідомила про зникнення своєї 79-річної матері. Як з’ясувалося, зникла жінка має інвалідність та погано орієнтується на місцевості.

Правоохоронці дізналися прикмети жінки, виїхали на територію, опитали громадян та почали пошуки зниклої. Вже через годину поліцейські офіцери Верхньодніпровської територіальної громади Владислав Космина та Олексій Папуша помітили на лавочці поряд із залізничною станцією літню жінку, за описом схожу на зниклу. Бабуся виглядала дуже втомленою. Як з`ясувалося, старенька пішки відійшла від домівки майже на два кілометри. Поліцейські напоїли жінку водою та повідомили доньку, що її мати знайшлась.

Якщо ви помітили людину похилого віку, яка виглядає розгубленою або не орієнтується на місцевості, не будьте байдужими – поцікавтеся, чи все гаразд, можливо стара людина потребує допомоги.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *