У Дніпрі чоловік побив дівчину із собакою

У Дніпрі у парку імені Лазаря Глоби посварились двоє володарів собак. Інцидент стався вранці 11 травня. Скандал переріс у бійку, в результаті якої травмувалась жінка та одна із собак. 

Постраждала звернулась до поліції. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на місцевий паблік “Дніпро оперативний. Війна”.

Подробиці скандалу
Учасниця конфлікту повідомила про подію в Інтернеті. За її словами, суперечки з володарем собаки породи стафордшир-тер’єр трапляються вже не вперше. І черговий скандал розпочався у пісочниці. Великий собака напав на малу і жінка кинулась її захистити.

“Було моторошно, тому що моє обличчя було просто біля її пащі. Через пару хвилин я побачила, що з того ж напрямку біжить господар. Я зраділа, бо думала, що зараз все скінчиться… Звісно, я була дуже розлючена, скільки ж можна! Я кричала йому, щоб він забирався з нашого парку зі своєю скаженою собакою, кричала матом. Я так собі пояснюю, що саме це його розізлило. Тому що він почав просто диктувати на мене, штовхати”, – пише дніпрянка.

Поступово штовханина переросла у бійку між чоловіком та жінкою.

“Я захищалася і ударила йому в обличчя. Він дуже розлютився і вдавив мене в землю (не знаю як інакше описати) просто вдавив. Оскільки я стояла і не встигла згрупуватися, одразу відчула, що нога не так пішла і щось з коліном”, – згадує учасниця конфлікту.

На бійку відреагували перехожі та викликали поліцію.

Коментар поліції 
У пресслужбі ГУНП у Дніпропетровській області інформацію про бійку у парку нам підтвердили та повідомили, що за вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за статею 126 (Побої і мордування) Кримінального кодексу України.

Всі обставини події встановлюються.

мужчина

скрин

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *