Рейтинг жінок за знаками Зодіаку, з якими краще не одружуватися

Астрологи склали чорний список жінок за знаками Зодіаку, кого краще не брати за дружину. Тільки якщо не хочете перевірити себе та нерви на міцність, інформує Ukr.Media.

Астрологи бачать у цих знаків Зодіаку повний набір негативних якостей: мстивість, ревнивість, егоїстичність та норовливість. Отже, жінок з якими знаками зодіаку фахівці зірок називають найгіршими дружинами?

Стрілець

Не чекайте дружби, якщо наважитеся розлучитися з дружиною-Стрільцем, вам обов’язково помстяться.

На думку експертів, жінки-Стрільці відрізняються вкрай командирським настроєм. Опинившись одруженою, народжені під цим знаком Зодіаку роздаватимуть чоловікові постійні вказівки. Якщо чоловік відмовиться підкоритися, то дружина-Стрілець обов’язково знайде спосіб, як потім помститися. Не чекайте і дружби, якщо наважитеся розлучитися із цією представницею стихії Вогню.

Скорпіон

Дружини-Скорпіони не відрізняються стабільністю чи вмінням господарювати.

Навіть ті, хто не дуже добре розуміється на астрології, обходять жінок цього знака Зодіаку стороною. І не так просто. Астрологи відзначають, що дружини-Скорпіони не відрізняються стабільністю чи вмінням господарювати. Жінка-Скорпіон заманить чоловіка своєю сексуальністю та вмінням давати обіцянки, які зрештою виконувати не стане.

Близнята

Дружини-Близнята не обтяжують себе відданістю і можуть мати інтрижку на стороні.

Дівчата цього знаку Зодіаку відрізняються креативністю, вони натури творчі та непостійні. Астрологи попереджають всіх чоловіків, хто захоче ризикнути і взяти в подружжя жінку зі знаком Зодіаку Близнята: жінка може виявитися вітряною.

Лев

У сімейному побуті жінка-Лев постійно вимагатиме дорогі подарунки.

Жінки, народжені під знаком Зодіаку Лев, дуже вимогливі. Вони почуваються королевами світу, тому хочуть відповідного відношення. Якщо думаєте, що всі хотілки закінчаться після пишного весілля з дорогою дизайнерською сукнею, ви глибоко помиляєтесь. У сімейному побуті жінка-Лев постійно потребує люксових подарунків. А якщо чоловік раптом не зможе відповідати запитам, така жінка без жалю подасть на розлучення.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *