Categories: Це цікаво

Кріс Хемсворт знову рятує людей: у прокат виходить 2 частина фільму “Тайлер Рейк” (відео)

16 червня у світовий прокат вийде продовження гостросюжетного екшену “Тайлер Рейк: Операція з порятунку 2” в оригіналі “Extraction 2”. Виконавець головної ролі актор Кріс Хемсворт виступає в ньому і як продюсер. Брати Руссо знову виступають як виконавчі продюсери. Сценарій знову написав Джо Руссо, а режисером картини став Сем Харгрейв.

Перша частина «Тайлера Рейка» стала дебютом Харгрейва як режисера. Він же взявся за продовження. Раніше він працював координатором трюків під час створення фільмів «Дедпул 2», «Месники: Фінал», «Розплата», «Перший месник: протистояння» та «Вибухова блондинка».
У першому фільмі глядачі познайомилися зі справжнім професіоналом військової справи та відважним найманцем Тайлером Рейком, готовим піти в саме пекло, ризикуючи власним існуванням заради успішного виконання місії, на яку був найнятий. Тоді його було найнято для порятунку хлопця, життя якого виявилося лише способом тиску на його батька. Рейк вирушив один у віддалений район, щоб визволити невинного і повернути додому. І якщо спочатку у нього було розроблено план, то все інше стало чистою імпровізацією у складних умовах безперервної стрілянини та погоні.

Сіквел «Тайлер Рейк: Операція з порятунку 2» було знято в зимовій Празі, з чого можна зробити висновок, що найманцю та колишньому спецназівцю Тайлеру Рейку в сіквелі доведеться, окрім ворогів, зіткнутися і з низькими температурами. Сюжет ретельно приховується авторами, оскільки вони хочуть підігріти інтерес глядачів до другої частини.

Фільми про Тайлера Рейка засновані на коміксі «Ciudad» за авторством Енді Паркса, Джо Руссо, Ентоні Руссо, Фернандо Леона Гонсалеса та Еріка Скіллмана. За перші чотири тижні перший фільм переглянули понад 99 мільйонів глядачів і тепер творці другої картини сподіваються на ще більший ефект.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському відбувся легкоатлетичний пробіг

Про це розповів міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні у Кам’янському на набережній Лівого берега відбувся…

9 години ago

Роботи з благоустрою, виконані у Кам’янському цього тижня

Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за  період з 10.05.2024 по 17.05.2024 було…

13 години ago

Посилення Дніпропетровської ТЦК: офіційний коментар

Вчора мережею почала ширитися інформація про те, що нібито 18 травня до Дніпропетровської області прибудуть…

15 години ago

У Дніпрі затримали грабіжника

Поліцейські Дніпра повідомили про підозру чоловіку, який вчинив грабіж на вулиці міста. Зловмисник, побачивши смартфон…

15 години ago

На Дніпропетровщині чоловік вдарив цеглиною односельця

Поліцейські затримали 36-річного жителя, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження односельцю. Нападник під час конфлікту схопив…

16 години ago

Роки війни і День музеїв у Кам`янському

18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято – Міжнародний день музеїв.  Його…

16 години ago