У Кам’янському продають салон краси, кафе та адмінбудівлі з працюючим бізнесом

На платформі ОЛХ можна знайти чимало оголошень про продаж комерційної нерухомості. Продають, як непрацюючі заклади, так і діючий бізнес.

Так, можна придбати працюючий салон краси «Персик», загальною площею 66 м², який знаходиться по вулиці Звенигородській.

«Пластикові вікна, електроопалення, ролети, лічильники на все, сигналізація, відеоспостереження, побутова кімната для персоналу, кабінет манікюру, масажний кабінет, 2 зали для перукарні. Виведена з житлової нерухомості. Документи готові. Набите та прохідне місце. Поряд вся інфраструктура», – йдеться в оголошенні.

Хочуть за «Персик» 26 000 $.

Також можна придбати знайоме багатьом мешканцям нашого міста кафе «Ветерок», що біля колишнього кінотеатру Шевченко. Колись воно користувалося неймовірною популярністю, тут показували чемпіонат світу з футболу, була різноманітна кухня. Та потім власники не потягнули високу аренду, і кафе закрилося, занепало. Судячи з фото, майбутньому власнику доведеться прикласти чималих зусиль, аби довести його до ладу.

Загальна площа будівлі 80 м². Автор оголошення пише, що «Ветерок» розташований у чудовому місці, аби комфортно вести бізнес, і коштує 65 000 $.

Проте це не найдорожчі пропозиції. Так, на Соцмісті, на проспекті Конституції, 17а, можна придбати адмінистративно-виробничу двоповерхову будівлю з працюючими в ній установами.

«Площа земельної ділянки 0,0703 га, виділено в окремий кадастр. Працюючий бізнес, багато приміщень з постійними орендарями, всі комунікації підведені. Поруч АТБ, розвинута інфраструктура. Загальна площа 720 кв.м. Гарна інвестиція в бізнес», – пише автор оголошення.

Хочуть за будівлю 99 000 $.

Є пропозиція і на лівому березі. Там продають відомий комплекс NRG на бульварі Будівельників, 25. Автор пише, що будівля загальною площею 825 м² має власну котельню, розташована у хорошому місці з гарною транспортною розв’язкою та розвинутою інфраструктурою.

«Приміщення 3 поверхи, зроблено капітальний ремонт, новий дах. Готовий бізнес на сьогодні з хорошим доходом. Планування вільного призначення, під будь-який вид діяльності: школа приватна, сад, клініка, спорт клуб, салон краси, ресторан, кафе, готель, літнє кафе, магазин тощо. Навколо будівлі територія вільна, місце для машин, полісадник», – зазначає автор.

Хочуть за NRG 270 000 $.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *