Кам’янчанки перемогли на всеукраїнському турнірі з волейболу

У Кам’янському завершився трьохденний Відкритий Всеукраїнський турнір з волейболу серед дівчат 2009-2010 років народження. Фінальні змагання відбулися 14 травня на базі СК “Прометей”. У турнірі взяли участь спортсменки з Києва, Миколаєва, Царичанки, Магдалинівки та по дві команди з Прилук та Кам’янського. Команди були поділені на дві групи та продемонстрували вражаючий рівень майстерності.

Президент громадської організації «Федерація волейболу Кам‘янського» Тетяна Борис зазначила, що на турнірі велась запекла боротьба за перемогу, а дівчата отримали безцінний досвід та практику, які неодмінно допоможуть їм у майбутньому.

За результатами фінального змагання команда вихованців ДЮСШ №2 з Кам’янського виборола першість у боротьбі зі спортсменками з Прилук, довівши свої вміння та демонструючи наполегливість протягом усієї гри.
Команди Магдалинівки та Царичанки змагалися за третє місце в напруженому матчі, проте Магдалинівка перемогла з рахунком 2:1, і не поступилася фіналістам у своїй вольовій боротьбі. У результаті цієї перемоги, вона стала бронзовим призером турніру.

Начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк привітав юних кам’янчанок, які вибороли перемогу, а також відзначив, що це вже другий турнір з волейболу серед дівчат, який відбувся у Кам‘янському цього року. А також висловив подяку президенту ГО «Федерація волейболу Кам’янського» – Тетяні Борис, спонсорам заходу – ГО «Бджола» за нагороди та подарунки, міському голові Андрію Білоусову та Збройним силам України, завдяки яким ми маємо змогу проводити подібні змагання. Медалі та кубки були вручені усім переможцям турніру, а кращих гравців кожної команди, включаючи Анну Чернову та Олександру Бурхан, додатково нагородили солодкими подарунками. Ці змагання зарядили всіх позитивними емоціями, а головне – підтвердили значимість спорту у розвитку міста.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *