Котлован під Кам’янським: безкоштовних місць все менше

Одне з найбільш популярних місць відпочинку жителів не лише Кам’янського, а й Дніпропетровської області – Єлизаветівський котлован – знову стає зоною скандалу: чергову частину берега, схоже, вже «прихватизували».

Нещодавно місцевих мешканців обурив той факт, що у місці, де зазвичай люди відпочивали з палатками, встановили паркан, пише видання  https://nashemisto.dp.ua/ з посиланням на соціальні мережі.

За словами людей, паркан з’явився нещодавно. До того ж, на котловані вирили канал та відрізали острівець для відпочинку. Люди бояться, що тепер безкоштовного відпочинку їм годі і чекати.

На місці працює техніка, зводяться будиночки. Все вказує на те, що тут вирішили облаштувати щось на кшталт бази відпочинку, зазначають люди.
Вже неодноразово ще до початку повномасштабного вторгнення люди обурювались тим, що до берегової лінії було не так легко дістатись. Навіть збирались перекривати дорогу та доступ до рекреаційної зони.

Нагадаємо, що, згідно з законодавством, кожен українець має право на безперешкодний та безкоштовний доступ до узбережжя водних об’єктів, будь то море, річка чи озеро.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *