Гороскоп на 17 травня 2023 року

Овен

Дуже багато чого залежить від вашого настрою. Не дозволяйте негативним емоціям, нікому не дозволяйте вивести вас з рівноваги. Часто рятує почуття гумору, та й хоробрість, завдяки якій ви не відступаєте перед труднощами, не буде зайвою. Намагайтеся більше спілкуватися з людьми, які підтримують вас у всьому і завжди знаходять привід сказати добрі слова, інформує Ukr.Media.

Не бажаними є контакти з офіційними особами, відвідування державних організацій навряд чи дасть потрібний результат. Через тимчасові фінансові труднощі доведеться відмовитися від якихось запланованих покупок.

Телець

Будьте уважні у першій половині дня: допустити помилку в цей час легко, а ось виправити її наслідки може бути важко. Легко досягти успіхів у самостійній роботі, а ось із спільними проектами справа гірша, оскільки порозумітися з партнерами виявляється набагато складніше, ніж зазвичай.

Згодом вплив позитивних тенденцій посилюється. У другій половині дня ви відчуєте себе набагато впевненішими, до того ж отримаєте дуже приємні звістки. У цей час можливі знайомства, які можуть започаткувати серйозні ділові або романтичні відносини.

Близнюки

Дуже сприятливий день, навряд чи щось завадить досягти поставлених цілей. Багато представників знака виявлять, що мають таланти, про які раніше не здогадувалися, і негайно знайдуть їм застосування. Можна братися за якісь важливі та масштабні проекти, при роботі над ними вас супроводжуватиме успіх.

Можливі приємні несподіванки, не виключені якісь незвичайні, визначні події. Будьте готові до сюрпризів, не дивуйтеся великим змінам у житті. Цього дня можуть збутися давні бажання представників знака.

Рак

Суперечливий день. Для багатьох Раків він буде пов’язаний із серйозними переживаннями, часто безпричинними. Важко буде впоратися з емоціями; піддавшись їм, ви ризикуєте зробити помилки або упустити можливості, яких давно чекали. Дуже важливою стає підтримка друзів. Їм ви можете розповісти про все, що вас турбує.

Якщо ви зосередитеся на професійних справах, то добре з ними впораєтеся, можете якщо не досягти якоїсь важливої ​​мети, то помітно наблизитися до неї. Друга половина дня підходить для ділових зустрічей, переговорів; ви навіть із найвибагливішими людьми порозумієтеся.

Лев

Налаштуйтеся на серйозний лад і намагайтеся думати не тільки про свої бажання та інтереси, а й про обов’язки. Спокуса відкласти всі справи і присвятити день задоволенням буде дуже великою; якщо ви піддастеся їй, то пізніше пошкодуєте про це. Вимагають обережності фінансові справи, можливі невдалі угоди, втрати.

Чимало часу буде присвячено вирішенню сімейних проблем, допомозі близьким. Ваша підтримка знадобиться людям, які звикли самостійно справлятися з труднощами і просто не вміють приймати допомогу. Будьте делікатні, постарайтеся їх не образити.

Діва

День не позбавлений труднощів, але переважає вплив позитивних тенденцій, а це означає, що у вас багато що вийде добре. За нові справи ви беретеся з ентузіазмом, який негайно передається вашим союзникам і однодумцям. Майте на увазі: плідна співпраця може покласти початок запаморочливому роману.

Гармонійно складаються особисті стосунки, ви чудово ладнаєте з близькими, з півслова розумієте тих, хто вам дорогий. Друга половина дня підходить для прийому гостей. У неформальній обстановці добре обговорювати спільні плани — знайти компроміс буде легко.

Терези

День краще підходить для відпочинку та розваг, ніж для роботи. Багатьом Терезам буде важко зосередитися, особливо на справах, що вимагають акуратності та уваги до дрібниць. Добре складаються подорожі. Ділові переговори відбуваються плідно, але ви повинні бути обережними: є ризик звалити на себе нездійсненні зобов’язання.

Тому нікому не дозволяйте тиснути на вас, не підписуйте жодних документів поспіхом. Несприятлива фінансова ситуація, необхідні витрати можуть виявитися вищими, ніж ви очікували. Деяким Терезам доведеться відкласти заплановані покупки.

Скорпіон

Починається день напружено. Можуть виникати труднощі на роботі, не виключені проблеми, пов’язані з навчанням. Ділові відносини складаються непросто: раз у раз виникають якісь підозри, сумніви в надійності партнерів. Самі Скорпіони схильні пред’являти до оточуючих занадто високі вимоги.

Ситуація покращиться, якщо ви постараєтеся поглянути на неї з іншого погляду, знайти якісь плюси в тому, як розвиваються події. У другій половині дня відкриються цікаві можливості у сфері кар’єри; зумійте ними скористатися.

Стрілець

Максимально ефективно використовуйте першу половину дня. Цей час дуже вдалий, на багатьох Стрільців чекають зміни на краще. Для того щоб досягти поставленої мети, потрібні рішучі дії, тому налаштуйтеся на відповідний лад і не втрачайте часу задарма.

Імовірний прогрес у тривалих ділових переговорах, буде можливість завершити нарешті якийсь давній спільний проект. У другій половині дня можуть з’явитися дрібні проблеми, через які доведеться відкласти цікаві для вас справи та приємні зустрічі.

Козоріг

Вдалий день. Проблем він не позбавлений, але ви швидко і ефективно справляєтеся з ними, а заразом багато чого вчитеся, зав’язуєте корисні знайомства, здобуваєте гору над власними слабкостями. Багато Козорогів саме цього дня отримають досвід, якого їм не вистачало, щоб досягти помітного прогресу в роботі.

Можна укладати угоди, у тому числі великі, робити покупки, а також займатися оформленням документів та звертатися до державних організацій. Якщо ви проявите ініціативу в особистих відносинах, то зможете щось помітно змінити на краще.

Водолій

Нелегко налаштуватися працювати. Ви використовуєте будь-яку нагоду, щоб відволіктися від справ, перенести заплановані зустрічі, відкласти виконання складних завдань. Багато часу минає у необов’язкових, порожніх розмовах. Ви намагаєтеся на всіх справити найкраще враження, але не завжди досягаєте цього успіху.

Намагайтеся максимально серйозно ставитися до всього, чим займаєтесь, звертати увагу на дрібниці, вдаватися до деталей — це допоможе уникнути помилок, про які пізніше довелося б шкодувати.

Риби

Складний та стомлюючий день. Може бути важко довести до кінця справи, вирішити якісь робочі питання, які в інший час не становили б для вас складності. Небажано обговорювати з кимось свої плани та ідеї, виняток можна зробити лише для найближчих людей.

Можливі розбіжності в сім’ї, особливо важко буде порозумітися з представниками старшого покоління. Друга половина дня порадує приємними звістками, швидше за все, що стосуються фінансів. Бажано обмежити навантаження, перевтома зараз особливо погано позначається на самопочутті.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *