У Кам’янському вживане авто можна буде зареєструвати у ЦНАП

У Центрі надання адміністративних послуг м.Кам’янського збільшують перелік послуг Сервісних центрів МВС. Відповідний документ напередодні підписав міський голова Андрій Білоусов і начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Дніпропетровській області В’ячеслав Білявський.

Нові, зручні, необхідні, якісні адміністративні послуги для населення є пріоритетом роботи Центру надання адміністративних послуг м.Кам’янського. Відтепер у ЦНАП можна буде зареєструвати, перереєструвати та зняти з обліку не лише нові авто, які відповідно до законодавства не підлягають експертному огляду, а й вживані авто, на які будуть подані підтверджуючі документи про проведення такого огляду, або ж якщо інформація про його проведення міститься в єдиній інформаційній системі МВС.

Загалом у ЦНАП м.Кам’янського можна отримати такі послуги Сервісних центрів МВС:

– реєстрація, перереєстрація колісних транспортних засобів усіх категорій з видачею свідоцтва про реєстрацію та номерних знаків, зняття з обліку транспортного засобу з видачею облікової картки та номерних знаків для разових поїздок;

– видача свідоцтва про реєстрацію колісних транспортних засобів для виїзду за кордон;

– видача тимчасового реєстраційного талона на право керування транспортним засобом;

– видача нового посвідчення водія на право керування транспортними засобами замість втраченого або викраденого;

– обмін посвідчення водія на право керування транспортними засобами (без складання іспитів);

– виготовлення макетів індивідуальних номерних знаків транспортного засобу, які виготовляються на замовлення власників, з видачею номерних знаків;

– перезакріплення індивідуального номерного знака.

Отримати послуги МВС можна у ЦНАП м.Кам’янського за адресою: проспект Василя Стуса, 10/12, телефон CALL-центру для довідок: 0677199090.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *